Vanaf nu kan Uw gezin "elektrosmogvrij" slapen dankzij een uniek en efficiënt slaapsysteem van Belgisch fabricaat.

Het slaapsysteem is getest door de Katholieke Universiteit Leuven, Faculteit Ingenieurswetenschappen, Departement Elektrotechniek, Esat, Telemic, Dr. V. Volski, Prof. Dr. Ir. G. Vandenbosch.

 

Wat is Elektrosmog?

Elektrosmog is de verzamelnaam voor een teveel aan elektrische of elektromagnetische stralingsvelden, waarbij men een onderscheid maakt tussen laag- en hoogfrequentie.

Laagfrequente stralingen worden veroorzaakt door bv nachtlampjes, verlengkabels, bedradingen allerhande in muren, plafonds en vloeren.

Hoogfrequente energiegolven zijn afkomstig van gsmmasten en hoogspanningslijnen, draadloze technologie en allerlei snufjes op IT-gebied.
Denk maar aan UMTS, DECT-telefonie, WiFi en Bluetooth, GSM toestellen en radiowekkers.

Het biedt de mens onuitputtelijke mogelijkheden van communicatie en mobiliteit maar meer en meer betalen we de prijs daarvoor met onze gezondheid.

Elektrosmog en uw gezondheid

De laatste decennia is er een explosieve toename van mensen met slaapproblemen en aanhoudende gezondheidsproblemen waar dikwijls geen oplossing wordt voor gevonden.
Wetenschappers zien hier meer en meer een duidelijk verband met de steeds sterker toenemende elektromagnetische vervuiling.
Elektrosmog zou de aanmaak van melatonine (de stof die de slaap stimuleert) sterk verminderen.
Tijdens de slaap is het lichaam uitermate vatbaar en gevoelig terwijl de cellen permanent geageerd worden door de straling, zowel van binnenshuis als van buiten de woning.
Na verloop van tijd slaapt U minder goed, voelt zich moe en net als bij de "aardstraling" wordt langzaam maar zeker je weerstand aangetast.

Wat kan het "slaapsysteem voor U betekenen?"

U kan uzelf vanaf nu doeltreffend beschermen met een stralingswerend hoofdkussen, matras en dekbed.
Uiteraard is elk product afzonderlijk verkrijgbaar.
Het is vanzelfsprekend dat een totale bescherming verkregen wordt met het totaalpakket waardoor Uw lichaam beschermd wordt in een stralingsvrije "cocoon".

Al na korte tijd kunt u het gunstige effect van het slaapsysteem op uw gezondheid ondervinden: u slaapt beter, u hervindt uw natuurlijk slaapritme en u voelt zich weer helemaal uitgerust.

Kinderen dienen bijzondere aandacht daar ze nog in volle ontwikkeling zijn en uiterst gevoelig zijn voor externe factoren.
Het slaapsysteem is dan ook verkrijgbaar op "kindermaat".

Bij elk woningonderzoek wordt indien gewenst een vrijblijvende demo gegeven.

U zal net zoals ikzelf versteld staan van "meetresultaten met apparatuur" die de stralingswaarden aantoont van de verschillende toestellen in Uw woning.
Daarna worden diezelfde toestellen uitgemeten met een afscherming van het slaapsysteem (bv. het hoofdkussen) wat onmiddellijk tot een significante daling leidt van straling en dus ook schadelijkheid voor uzelf en Uw gezinsleden.

Diezelfde testen kunnen indien gewenst aan iedereen voorgesteld worden op mijn woonadres te Ardooie.

Neem gerust vrijblijvend contact op met mij via mail of telefoon. Wij staan graag tot Uw dienst.