Getuigenissen

Update 19 december 2010

Na vraag van verschillende mensen heb ik besloten een selectie uit de ontvangen getuigenissen op de site te plaatsen. Alle mails zijn ontvangen een maand na een woningonderzoek bij de klant en na ofwel het verplaatsen van het bed of af te schermen van de stralingszone.
In de meeste gevallen is er na die maand reeds een hele verbetering.  Bij anderen duurt het langer naargelang de tijd dat je reeds op een aardstraal zone verbleef.
In onderstaande mails kan je getuigenissen vinden van klanten die vóór een woningonderzoek last hadden van o.a. verstoord slaappatroon - niet uitgerust opstaan - nachtmerries - maagklachten - rugpijn - rheumaklachten - koudegevoel - restless leggs - slaapwandelen - hartkloppingen - migraine - lusteloosheid - netelroos - eczeem - adhd - bedplassen - krampen - wenende kinderen enz...
Ook enkele getuigenissen van duivenkwekers die voorheen veel verlies hadden van jonge duiven en duiven die niet in conditie waren.
Uit respect voor de privacy van de klant zijn de privé gegevens gemarkeerd.

Heel veel leesplezier.

Rik

Wekelijks komen nieuwe getuigenissen toe, maar daar ik persoonlijk mijn site niet beheer, is het niet haalbaar die telkens toe te voegen op de site.
Vandaar dat al die mails (evenals de mails die reeds op de site staan) zorgvuldig worden bewaard in een map.
Zo kan ieder die het wenst die map inzien, daar ik ze altijd bij heb tijdens woningonderzoeken, voordrachten of welke activiteiten ook.

 
Bijgevoegd op 19 december 2010

 

Ingescand door Martijn Cappelle (www.martijncappelle.be)